Te koop

Het probleem waarmee de meeste radioverzamelaars kampen is ruimtegebrek. Af en toe moeten er daarom toestellen plaats maken, zodat er ruimte ontstaat voor andere toestellen. Op deze manier blijft er variatie in de collectie.

Hebt u interresse in één van de toestellen, informeer gerust of het toestel te koop is, maar ruilen kan natuurlijk ook. Mail me als u iets wil kopen of iets te ruilen hebt.

Helaas ontbreekt mij de tijd om toestellen te bezorgen of op te sturen, dus alleen afhalen bij mijn huis in Drenthe.

Meerdere toestellen tegelijk kopen? Doe eens een bod!

Voor schaalplaten, klik hier

1) Let op: Bij de toestelen waar vermeld staat dat ze spelen, wil dat alleen zeggen dat ik ze ooit spelend gemaakt heb. Sommigen hebben daarna al weer een paar jaar stil gestaan, en kunnen dus opnieuw defect zijn. Wilt u per se een spelend toestel, informeer dan eerst of het toestel even getest kan worden.
2) De informatie die zichtbaar wordt bij het aanklikken van de radio hoeft niet over de betreffende radio te gaan. Het kan ook over een identiek toestel gaan, maar in een andere staat. Ga dus niet uit van de foto's om een indruk te krijgen van de staat van het toestel. De foto's dienen dan alleen om een indruk te geven van het model.
3) Toestellen kunnen gereserveerd voor maximaal 2 maanden. Als de toestellen dan nog niet zijn opgehaald vervalt de reservering.